| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj!
Jak jsem jiz psala, dcerce Michalce budou v dubnu 3 a synovi Richardovi bylo o Vanocich 5. Je velky jako slune a do skoly pujde az v zari 2008. Tady uz by sice mohl jit v zari, ale to by bylo moc komplikovane. Pockame si na cesky zapis a pak uvidime, jak to bude vypadat s nasim pobytem tady. Smlouvu ma manzel do konce roku 2008, takze mozna by mohl jit do skoly az v Cechach. Spis to ale vypada na prodlouzeni pobytu, takze nevim, co s tou skolou provedeme. Zatim to neresime, uvidime.
Tohle je nas prvni sluzebni pobyt v zahranici a take doufam, ze posledni. Nechci se stat kocovnikem a detem uplne zamotat hlavy. Sli jsme jenom proto, ze ted nejsme v CR nijak vazani [deti nejsou skolou povinne a ja jsem na materske] a hlavne proto, ze si tim muj manzel vyznamne sluzebne polepsil.
Ja jsem pracovala v Praze ve firme, ktera obchodovala s Ruskem jako asistentka predstavenstva. Takze jsem hodne prekladala a zarizovala, co bylo treba. Se zahranicim mam zkusenosti z obdobi studii, kdy jsem cast VS studovala v Belorusku. Cina me v nekterych ohledech Belorusko hodne pripomina, ale tam jsem se bez problemu domluvila a tady koukam jako vyorana mys.
Co se tyce prace, ja tu stejne nemam pracovni pobyt, takze o praci ani neuvazuji. Hledala jsem tu uviverzitu, jestli bych nemohla ucit rustinu, ale v nasem malomeste [3,5mil.] se neuci. Takze sedim s detma doma, peru, varim, uklizim a ucim se cinstinu. O uspechu tehle akce ale pochybuji. Zatim to vsichni znami cizinci vzdali.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.