Přidat odpověď
Ahoj Káťo, asi moc neporadím, ale mám s dcerkou podobný problém. Když se narodila, měla na víčku pavoučkový névus. V porodnici mi řekli, že to nic není a samo to vymizí. Nezmizelo to, ale když bylo Denisce 18 měsíců, udělal se jí v tom takový malý červený pupínek, který během dvou měsíců vyrostl od velikosti velkého nacucaného klíštěte. Protože to měla na horním víčku těsně nad řasama, poslala nás dětská doktorka do nemocnice na oční a odtud nás chtěli poslat na operativní odstranění do Motola. Objednali jsme se, ale už jsme to tam nestihli. Týden před termínem se mi malá rano probudila s okem zalitým krví, krvácení nešlo zastavit, takže jí to odoperovali u nás v nemocnici. Byla jsem šťastná, že to máme za sebou, ale během 14 dnů se jí to v té jizvě začalo znovu objevovat a narůstat. Dnes se jdeme ukázat znovu na oční a nevím co nám řeknou. Budu tobě i Davídkovi moc držet palce, ať se toho hemangiomu brzy zbavíte. Na tom víčku je to zrovna takový hodně nepříjemný místo a já z toho mám taky strach, ale snad všechno dobře dopadne. Hodně štěstí pro Davídka a hodně síly a trpělivosti pro tebe!!Ono bude určitě zase líp, budu na vás myslet a zkus sem zase někdy napsat jak jste na tom. Galina
Předchozí