| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Martino,
no to je dobre, ze jsi to tak vsechno na jednicku zvladla. To se nedivim, ze musela mamka priletet, kdo by hlidal zbytek skolky ze?;-)
Ja rodila tady v Japonsku u manzelovych rodicu, ziji v takove silene vesnici u pobrezi, no do spitalu to bylo 40min autem, ale zase jsem mela uuuuplne skveleho doktora, ja si teda behem tehu pobyla 3 tydny na kapacce- hrozil mi predcasny porod a pak jsem jeste 4 dny prenasela, no story;-) A to v termin porodu radil sileny tajfun, vlny jak blazen, silnice zavrene, jeste ze si to prdanek rozmyslel a setrval ty 4 dny dele. Moje mamka tady v Japanu jeste nebyla, mam dva mladsi brachy a mamca je na ne sama, tak to nejde a ono ty nase rodinne vztahy jsou vubec trochu slozite.
Bydlime s manzou kousek od Tokya, kvuli praci, manzovi rodice vidime tak 3x do roka, jeste pracuji tak to neni tak jednoduche. Takze jsem tu v podstate sama s malym - chlapecek Neo, ale mam tu uz par kamaradek - dokonce i jednu ceskou rodinu s 10 mesicnim chlapeckem, ale ti jsou tu pouze na 2 roky (vetsina cizincu tu je jen na par let ze). Hele, dokonce jsem v prosinci delala zkousku z japonstiny, upper beginner, vysledky mi prijdou na konci unora, tak jsem zvedava, sedela jsem v poslucharne mezi klukama z Malajsie, no moc nas tam belochu nebylo;-), spis Cinani, Korejci, Filipinci....ruznoroda smes obyvatel Asie, moc se mi libilo, jak o prestavce hlucela ta smes jazyku;-)))
Ad jidlo - tady v Japanu je vyhoda, ze je tu silena skala druhu jidel a restauraci - a to autentickych a vybornych...nejen ty korejske mnamky, ale i cinske, thajske, italske, francouzske, vietnamske....to je posusnanicko. To by mi asi chybelo v Cesku nejvic. Hlavne ta japonska jidla by se asi moc nedala uvarit. Ty rybicky, to je zradlo;-)
A co zivot v Koreji, jak se tam nakupuje, co obleceni (velikostne), ceny, jaka je zivotni uroven? Maji treba ustredni topeni nebo jenom klimacky jako tady v Japanu? Jezdi vlevo nebo vpravo? Jsem fakt zvedava.
Tak se mej a brzy se zase ozvi.
Pa Petanda

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.