Přidat odpověď
Omlouvám se za delší odmlku, ale dozvěděla jsem se celkém špatné zprávy a potřebovala jsem trochu víc času než se s tím srovnám.
K tomu všemu poslední týden byl vůbec nějak náročný. Nikča byla nastydlá a tak jsem s ní zůstala dva dny doma. Chytila jsem to od ní a teď tu smrkám a nudlám o život a mám trochu teplotu ale statečně balím zbytky dárků. Šéfová v práci se mohla pominout, že jsem doma a náležitě mi to teď dává sežrat, že jsem si dovolila nepřijít dva dny do práce.
V úterý u nás zazvonili policisté, že máme vykradené sklepy. Tak to musel s nimi jít DH vyřídit a sepsat. No a v pátek tu opět zazvonili policisté, tentokrát z oddělení vražd. Bylo to i ve zprávách, u nás před domem zavraždili ženu. Našel jí ráno nějaký pán asi v době kdy jsem odcházela do práce. Jsem z toho trochu špatná, protože chodím docela brzo ráno a většinou nikde ani noha :o((( Paní ležela asi 25m od našeho vchodu. V noci jsem ale vůbec nic neslyšela a to mám ložnici tím směrem :o((((
Jinak jsem stihla upéct něco málo cukrovíčka, ale letos se mi to nějak nevedlo. Asi to bylo tím, že jsem to dělala dost s nechutí. Nikolka mi hodně pomohla, je moc šikovná.
Jo a ještě nemám udělaný kalendář pro babičku. Nějak nemám energii ani udělat výzdobu. Včera jsem se tedy přemohla a jelikož nám tchán přivezl stromek tak jsem ho rovnou ozdobili a také jsem něco navěsila na vchodové dveře. Jsem zvědavá za jak dlouho nám to někdo ukradne. Tak a teď jdu makat.
Předchozí