Můj lékař mi tento preparát doporučil užívat ještě před otěhotněním a protože mi velmi záhy po početí začalo být nevolno a tím nemám vyvážený příjem potravy, myslím, že preparát Materna může mít pro děťátko pouze užitek. Na západě již speciální vitamíny a preparáty doporučuje těhotným každý lékař. Hlavně kvůli kyselině listové, železu a kalciu. Důvěřujte svému lékaři, určitě by vám nechtěl ublížit. Kyselina listová pomáhá i předejít vývoji prázdného obalu. Navíc její specifické složení pomáhá některým pacientům s chronickým onemocněním horních cest dýchycích a já díky němu prošla všechny chřipkové epidemie bez úhony. (To se mi ještě nikdy nestalo, proto to přisuzuji Materně) Takže užívejte ji dál bez obav
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.