| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Teda Adél, to je děs, připadám si trochu jak v Jiříkově vidění. Asi to bude tím, že mám jen jedno dítě a to ještě ani ne dvouleté a dětský kolektiv jako takový ještě nepoznala. Na písku se snad s veškama nesetkáme :-)
No nevím, myslela jsem si, že v dnešní době se s veškama potýkají snad už jen jedinci, kteří neznají základní hygienické návyky, tak jsem trochu zděšená z toho, že vši řádí ve školce mezi dětma, které je snad povinost každého rodiče tyto základní návyky naučit a hlavně na dětech vykonávat.
Myslím, že by tu školku měli na pár dní zavřít, aby se to pořád netočilo dokola. Děsím se toho, kam tu Verulku pošlu.

Jinak já si teď užívám doma manžela, má volno, takže trávíme chvilky klidu, kdy naše cácorka spí, spolu.
Srazík klidně podniknu, ale holky, já jsem Chrudimačka asi jen 8 měsíců, jsme přistěhovaní ze Zlína, takže po mě nechtějte místo určení. Ráda se ale dostavím. My jsme se třeba s Naďou a Katkou poprvé sešly v Mamaklubu, ale to byla ještě zima, takže možnosti byly omezené.
Hodně mi tady chybí třeba sednout si na kafe někde, kde je zároveň i dětský koutek, aby se děti nenudily. Tak jestli o něčem víte, tak dejte vědět i mě :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.