Precetla jsem si vsechny vase clanky. Jsem v naprosto stejne situaci, v 9 tydnu nam doktor sdelil ze cekame dvojcata, ale na dalsim ultrazvuku asi ve 12 tydnu uz jednom u jednoho plodu byl videt tlukot srdce a u druheho dvojcete, ktere uz v te chvili bylo mensi, srdce videt nebylo. Vytok ani zadne bolesti jsem nemela a doktor me ujistil, ze jeden plod ten druhy casem vytlaci. Byl to samozrejme sok. !4 unora jdu na amniocentesu a doufam, ze bude vsechno v poradku. Minuly rok mi totiz po amniocentese sdelili, ze dite je down a tak jsme pro 24 probrecenych hodinach rozhodli, ze si ho nechame vzit. Sla jsem na potrat. Tak to snad ted dopadne dobre. Preju mnoho stesti vsem, kdo maji stejne problemy a drzim palce. Nashledanou Jitka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.