Přidat odpověď
Holky díky za odpovědi. Jýá jsem koukala na nejaké staré diskuze a nevěděla jsem,jak se to tu praktikuje. No k věci. Malá měla pet dnů horečky,nikdo nevěděl co jí je . Šla jsem s ní k doktorce,nic na ní nenašla a jelikož byl pátek ,tak mi řekla ať jdu na pohotovost pokud horečky neustoupí. Tak ""já blbec šla". Na pohotovosti dr. ukrajina a poslal nás na ušní, tam byl zase dr. arab a chudince malý píchnul zdravý ouško. Pak jsem se dozvěděla,že to tak dělaj preventivně,aby jsme náhodou v noci neotravovali" Jsem zdravotní sestra ale tohle je už i na mě moc. V pondělí jsem šla k doktorce s močí a ať jí odebere sedimku a CRP - hrozný výsledky. Tak jí nasadila ATB. Malá byla po dvou dnech dobrá. Podle nálezu v moči a klinickýho obrazu to asi byla pyelonefritida. Nechám malou raději vyšetřit v nefrologický poradně - ať mám klid. Protože mi jedna doktorka z dialýzy řekla,že tyto záněty u takhle malých dětí jsou většinou kvůli vrozené anomálii močových cest. A já prdlej zdravotník, chodím a bulím. Nezlobte se,že jsem se vám sem tak vetřela,ale sbírám veškeré informace,protože mám o malou strach. Zatím ahoj
Předchozí