Přidat odpověď
a já jsem trochu víc vyspaná než na včera, jupíí. Dnes jdeme do poradny, dostane i píchanec a lžičku, tak jsem zvědav. Včera jsme slavili půlrok - dostal k narozkám večer flašku, poté, co jsem se s ním já přes týden mordovala a on se u toho tvářil, že ho chci otrávit, dal mu včera taťka, vypil a usnul. Óóó já se mám, možná tedy budu moct vyrazit v sobotu na ten sraz z gymplu!!!
Mikši, to buzení po půlhodinkách bylo naštěstí jen párkrát, te´d už je zase na těch svých zhruba co dvou hodinách ;o) S tím učením to není tak jednoduché, páč máme malý byt, spíme všichni v jedné ložnici a kdyby tady celou noc ječel, tak se mi z toho čert pomine. Takže čekám, až čerta udám k našim aspoň na dvě noci a budu mít klid na trénink - snad tuto neděli začneme (a doufám, že mu to půjde, že brzo pochopí, k čemu vlastně noci jsou, prevít)
na jaro jsme ještě nenakupovali, asi začnu - na Brumlovi ;o)
Mamiluci, a jak byl malej velkej, když se narodil? Na setkání se těšíme, snad už to konečně vypadá na trochu teplo - dneska sluníčko (ale o víkendu má pršet a pršet ... no snad aspoň sleze ten bílej hnus už!)
hezký den všem!
Předchozí