No už je mi trošičku lépe, ale pořád to není ono. Teď mě tu čeká hora žehlení, tak se u toho pěkně vypotím. Chii tak to máš dobré když jsi kadeřnice, to si teoreticky můžeš i na mateřské vydělat nějakou tu kačku a ještě si u toho popovídat :o)) Jé mě se nechce zítra do práce. No ale musim. V sobotu nám v kanceláři bourali jednu zeď, tak ani nechci vidět jak to tam bude vypadat. Hrozně u nás od včera sněží že se mi nechce ani ven, abych nikde nezapadla. Ale budu si muset dojít koupit alespoň něco k jídlu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.