| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já měla docela dobrý kolektiv v bývalé práci, ale jak se říká sejde z očí, sejde z mysly, už si ně mě vzpomenou jen občas a pošlou nějaký ten mailík.

Chiii to je srandovní hra na to že mamča leží :o))
Už aby jste měli miminko doma :o) Teď odsouhlasili to zvýšení rodičovského příspěvku, tak to bude hned trochu lepší po finanční stránce. Sice to bude platit až od příštího roku, ale i tak to bude znát.
Chtěla jsem se zeptat, když si se po prvním těhu nevracela do práce, jakou vlastně budeš brát mateřskou???

A neboj, určitě to bez cácorky vydržíš, když budete v poho tak jste hned doma a miminko tě jistě zaměstná natolik, že nebudeš mít čas myslet tolik na rodinku.

Nika mě teď pořád otravuje s pejskem, ale já psy opravdu moc nemusím, hlavně se jich bojím a hrozně mi smrdí. Tak jí to vymlouvám.
Jinak co se týče her, tak stále je to černý petr. Hrozně se u toho nachechtáme, obvzláště když si navzájem "čerňáka" vytahujeme.

Jinak nic nového, tedy mimo to, že manža má lupénku. Tak nevím co nás ještě všechno čeká. Zrovna vymýšlíme jak jet v létě k moři.
Nemáme nic moc auto a hlavně nemá klimatizaci, autobusem se mi moc nechce, tak pokukuji zase po nějakém leteckém zájezdu, ale to je na 12 dní nejméně 13500,-/osoba.
Tak uvidíme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.