No naše dětská dr.taky říká že se to u mnoho dětí upraví růstem.Ale já bych byla asi opravdu klidnější,kdyby nám nějaký to vyšetření udělali.Nepříjde mi zas až tak normální že za 18 měsíců svého života,měla 3x zánět moč. cest a 1x zánět ledvin(tím to vlastně vše začalo ve 4. měsících).Od té doby bud bere ATB na vyléčení či Sumetrolim jako udržovačku a i přes udržovačku jeden zánět měla.Byli jsme akorát na tom vyšetření zda nemá reflux a po vyšetření mi dr. řekla,že ne. A pak asi za 2 měsíce,když jsem byla v nefrologické poradně tak říkala že holčička brečela a že to mohlo zkreslit výsledky a že to třeba bude muset zopakovat.Asi chci znát názor i někoho jinýho,nebo´t mě nějak nepřesvědčuje o tom že ví co dělá. Viz např. na poslední náštěvě mi v nefro řekla,že UTZ ledvin uděláme při další kontrole což je až 18.5.A za týden když sem si volala o výsledky moče,kterou jsme dávali v nefro mi zas říkala že bych se měla na UTZ objednat někdy na unor.Tak jsem z toho pak jelen.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.