| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, počasí je dost hrozné :o((( ble ble ble
No napdá mě tak nějaká knížka jako dárek. Teď jsem třeba koukala na velkou knihu komiksů Čtyřlísku. Mě by se to líbilo i v dospělosti :o)))
Ve 3,5 letech neumí barvy??? To je tedy síla!!! Nás se ptala dr. na tříleté prohlídce na barvy. A slovní zásobu má Nikča také slušnou.
Ono je to asi hodně o tom jak se kdo dítěti věnuje, jestli s ním prohlíží knížky, mluví s ním, ukazuje mu a pojmenovává věci i venku.
Myslím, že není dobré třeba učit dítě písmenka (jako kámoška co chce být ve všem první, její Káča sice byla první bez pleky, ale ještě když začala chodit do školky tak se počůrávala, protože ji maminka nutila od 6ti měsíců a bila ji za to, když to nestihla na nočník), ale základní věci by tedy rozhodně znát měli.

My byli s manžou v pondělí na koncertě Daniela Landy. Balo to super, super.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.