Já s tím časem také dost bojuji, dnes třeba musím zbalit protože zase zítra jedeme pryč už čtvrtý výkend za sebou. Doma jsme jen čtyři dny z týdne, tak vůbec nezvládám a dnes potřebuji trochu ještě uklidit, ale vovlala mi kamarádka co má stejně starou holčičku s Nikou ve školce a teď je na mateřské a má za necelý měsíc rodit abych se stavila, tak se těším jak podrbem. Jen vůbec nevím jak to stihneme večer.
Sandara určitě tu školku zvládne. Když budeš na MD s druhým, tak ji budeš moci nechávat ve školce déle. Myslím, že když si zvykne, tak by jí bylo líto nechodit. Nika by to tedy nepřežila kdyby musela přestat chodit. Ale s tím vsáváním je to pro ty dětičky náročné.
Mě dnes také honí mlsná. Dala bych si nějaký kuřecí přírodní řízek. Mňam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.