| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Simčo !

To je príma, že ses ozvala ! Taky už jsem si říkala, že se půjdu podívat někam „k sousedům“, když se nikdo nehlásí.. Těch 10 dní je rozdílek opravdu minimální :-))))
Překvapilo mě, že máte Anežku, ta naše je bez dvou týdnů o 5 let mladší než holky. A to jsem původně chtěla Elišku, ale hned ze začátku těhotenství se kolem mě vyrojilo asi 10 Elišek (moje nová kolegyně v práci, dcera sousedů, dcera kamaráda…), že jsem to zamítla. Ještě se mi líbila Šárka, ale Šárka a Štěpánka se mi nelíbilo, ani s příjmením (Šárka Šebestová) to neznělo moc hezky (Štěpánka je příjmením Růžičková po prvním manželovi), tak máme Anežku, zatímco Štěpánka měla být Markéta nebo Kristýna… Jenže mě se nelíbilo ani jedno a bývalý manžel se kvůli tomu urazil a už jsme se o jméně nebavili … Štěpánka se ale rozhodla přijít na svět v 37 týdnu, ještě než jsem stihla poprvé navštívit těhotenskou poradnu v porodnici, kde se dávají formuláře na Dohodu o jméně. Tehdy jsem ještě ani já ani manžel neměli mobil, a to, že mi asi začínají porodní bolesti, jsem zjistila, až když odjel do práce. Jelikož byl řidič kamionu, nebylo kam mu zavolat.. A protože byl pátek, zdržel se jako obvykle v klubu (lepší výraz pro oblíbenou hospodu) a moje kamarádka ho marně sháněla, aby jí řekl, jak se tedy miminko bude jmenovat… No a abych nedělala zbytečné komplikace nervózní porodní asistentce, tak jsem prostě řekla Štěpánku a už to tak (pravda bez velkého nadšení) zůstalo… Mě se to jméno líbilo, jenom jsem pořád marně přemýšlela, proč mě napadlo zrovna tohle jméno, a v kalendáři jsem zjistila, že na její svátek (30.října) jsme měli svatbu… Tak proto. :-)))

Štěpánka teda tulidlo moc není… Skoro vůbec… Vždycky se tváří, jakože je na to už velká… Ale občas se pochovat a pomazlit nechá, i dobrovolně… :-))))

Se zoubkama si mě uklidnila :-)))) U nás je teď se zubany legrace – Anežce rostou, Štěpce padají, a bratříček Péťa fňuká, že jeho zoubků si všímám akorát když jde o čištění ! :-)))

Jak to máte se školou ? Jdete v září nebo máte odklad ?

Terreza

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.