Pokud jste už otěhotněla, určitě bych neváhala ani minut jít k lékaři. Toto není ostuda, ale fakt a lékař by Vám mohl pomoci. Já mám zase jiný problém, nemohu otěhotnět, 4 měsíce, není to dlouho, ale už jsem nervózní. I tak mi doktor pro případné těhotenství nepsal užívání Utrogestanu, který se začíná brát po ovulaci a případném těhotenství, což vy těhotná jste. Takže léky na to jsou, už jen šupajdit ke svému gynekologovi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.