kLEKY JÁ NAŠLA MINULÝ TÝDEN BRIGÁDU,ALE JELIKOŽ TA JE DANĚNA 15% A taky je to je jen od 8:30-12hodin tak jsem musela umístit daníka na celý měsíc do školky tak jsem musela zrušit rodičovský příspěvek a zaregistrovat se jako nezaměstnaná. Cožjsem tedy uděla a řeším te´d spoustu jiných věcí školka přes prázdniny. Zamrazit živnost a takový ty věci. navíc jsem úplně vedle z toho,že mi pozvali na nějaký sezení od 8-9:30hodin,aby mě seznámili se sehnáním práce a vědí,že jsem v práci tak tam musím zítra zase letět a zjistit jak to mám zařídit když na té brigádě jsem jen týden a musím tam. No jsem zvědavá co mi poví. tak se měj hezky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.