Stará huso, tady dneska vysvitlo na chvilku dopoledne. Ráno byla taky mlha a pošmourno, pak se to dopoledne na chvilku roztrhalo a vylezlo sluníčko a pak bylo zase šedivo. Včera bylo šedivo celý den, byli jsme všichni tři téměř celý den venku na výletě - různě jsme popojížděli a fotili okolo Křivoklátu, Rakovníka...lesy tam díky druhu stromů mají takovou zvláštní tlumenou oranžovo-červenou barvu, místy až do růžova, takže to nepůsobilo ani depresivně, i když byla dost mlha. Naopak to působilo tak nějak magicky, mělo to pěknou atmosféru. Navíc pro mě syn speciálně vymyslet tajný výlet, který mi do poslední chvíle neprozradili, až když jsme se blížili, tak jsem viděla ceduli po cestě - zavezli mě do Mariánské Týnice, kde je další stavba mého oblíbeného Santiniho. Sice není už v tomhle období otevřená, ale je to krásné místo a krásná stavba a i v tom počasí to mělo kouzelnou atmosféru. A největší radost jsem měla z toho, že si syn vzpomněl, že jsem o tom místě mluvila asi někdy před rokem, že bych se tam ráda podívala...že to vnímal a že to tak pěkně zakomponoval do svého výletu za vlaky

Dneska jsme celý den pekli cukroví, takže mi pošmourno nevadilo. Máme komplet upečené, slepené a čokoládou ozdobené 4 druhy. Takže už jen perníčky, vosí hnízda a vánočku