| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

TaJ, ano, také se mi líbí jen drobná žlutá světýlka.
Na stromek jsem je vzala na milost až v současném bytě, kde jsou dřevěné podlahy. Do té doby jsme dávali jen voskové svíčky a prskavky, jak jsem to měla zažité z dětství, jako u vás. Ale ty drobné žluté žárovičky se mi na stromcích líbí.
Ještě se mi jakš takš líbí, když někde v okně visí svítící hvězda nebo nějaká podobná decentní ozdoba, ale jakmile je světýlek příliš moc nebo dokonce blikají, už se mi to nelíbí.
A jak píšeš, světla na domech zvenčí jsou především pro okolí, ne pro lidi uvnitř, a to je pro mě v mnoha případech spíš bezohlednost, protože ne každý má zájem na to hledět nebo si nechat svítit a blikat do svých oken.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.