| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Včerejšek jsem pracovala na více frontách a večer dobíhala z dílny na vánoční večírek klienta. Až když jsem proběhla kolem nějaké výlohy mi došlo, že jsem si zapomněla obléct to, co jsem si na akci připravila a jsem v pracovním triku a mikině. Napravilo to tuším HM černým trikem a nějaký butik červeným šálem plus DM drogerie a stejně červená rtěnka. Večer po návratu jsem se snažila zkonsolidovat resty a zjistila jsem, že se mi začíná plnit lednový kalendář. Minulý týden jsem provedla výzdobu bytu, včera dopoledne tu byla paní na úklid, adventní náladu nic neruší, takže jsem zatuhla u knížky až do jedné po půlnoci. Dnes jsem si nechala dovézt Rohlík hned v první vlně abych se donutila v 7 vylézt z postele (to teda v kombinaci s nočním čtením nic moc), posnídali jsme s manželem v klidu když v 9 přišel se psy. Teď mám udělaná těsta na "probeštyk" vánočku a na zítřejší pečení cukroví. Za chvíli vyrážím naložit auto a ve dvě hodiny začíná náš vesnický adventní den - koncert v kostele i na podiu, stánky. Mám na starosti doprovodný program pro děti, naštěstí uvnitř. Večer mám v úmyslu doobjednat dárky, naplánovat zbytek pečení a projít znova vánoční plán. Stárnu a blbnu a chvílema se mi daří věci překombinovat, tak ať nezjistím, že sobě i ostatní zkazím vánoce nějakými zmatky. Měly tu dnes spát vnoučata v počtu 3-4 kusů, bohužel jsou na hromadě obě rodiny. Zítra tímpádem po ranním výšlapu v oslabené sestavě napečeme cukroví pro celou rodinu, chlapi slíbili zainstalovat do dílny nové regály. Pokud to klapne, chtěla bych jet na pátou na adventní koncert, když ne, knížka a křeslo to jistí. Včera jsem se zásobila hromadou voňavých čajů, nějak mám pocit, že alkoholu bylo v poslední době víc, než je zdrávo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.