| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Z 10 na 50 se mi nezdá.

Bez jakékoli přípravy (tj. první test vůbec) dítě s gympláckou inteligencí napíše aspoň na 18+18, aspoň většinově.

Takže jasně, pokud existuje dítě, s ambicí na gymnázium, které doteď testy ani nevidělo, tak klidně může psát na 20+20 a vytáhne to, proč ne... Akorát příliš nevěřím tomu, že to v dnešní době existuje. I kdyby doma nehlo ani prstem, tak ve škole to přece určitě už psali...

Náš mladý začínal v září na nějakých 23+25 bodů, o těch +10 za těch pár týdnů je, prostě stačilo si "zvyknout". Nějaké body ztratí vždycky na té své nepozornosti. Docvičíme tedy už jen to, na čem ztrácí body pravidelně a co je v jeho schopnostech.

A to je prostě to individuální... Inteligence a zvyk ti těch 35+35 dá sama o sobě. Pak už jen "hledáš".

Moje dítě na 50+50 testy nenapíše (ostatně to ani já ne - pravidelně, myslím, že se mi to jednou podařilo na 50+48). Na 40+40 (spolehlivé přijetí na naše školy) rozhodně má schopnosti (občas už teď napíše na 41,43). Zkusíme to v přípravě vytáhnout na 45+45, aby měl "rezervu" na stres...

Fakt úplně nevěřím tomu, že existuje pražské dítě s gympláckými ambicemi, které si zatím ani jeden test nenapsalo, a (proto) je aktuálně na 10 bodech... Možná na začátku října, ale je už prosinec. A pokud ano, tak má fakt co dělat.

Mv venkovský si můžeme dovolit větší ležérnost, o tom žádná. ~t~ Takže my do nového roku, vegec... Ani na to nešáhnem. ve škole asi ještě do vánoc psát budou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.