| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no já to zjistila právě dnes, že příští týden je už prosinec ~t~
Minulý víkend jsem si byla v zahradnictví vyrobit adventní svícen (úžasná akce ~s~, byla jsem tam sama, božské 2 hodiny jen pro mne, mám nádherný svícen pro nás a ještě jeden nevím jestli pro sestru nebo pro tátu)... takže ještě vyrobit věnec na dveře, sundat z okna světýlka duchy a pověsit vánoční (jeden malý řetěz, jinak za oknem visí celoročně světelná záclona, co se rozsvěcí sama)... zbytek pak samospádem, jak mi co přijde pod ruku, tak rozvěsím další pitomosti - baňky na stěnu, světelnou hvězdu, pořídím vánoční hvězdy a umístím od polic... a musím naplnit kalendáře (já letos nestihla po x letech kalendář z ikea, tak jsem se musela "spokojit" s kalendářem berg, plným čokoládových likérových lahviček ~:-D)
příští týden začnu s perníčky, dám do kupy seznam cukroví, zaktualizuju excelovskou tabulku a nakoupím ~:-D
nějaké dárky mám objednané, nějaké musím vymyslet (pro muže! vůbec nemám nápad)
příští týden nás čeká koncert (rišo müller ~s~), mikulášská v centru a v dalších týdnech ještě nějaká vánoční setkání - na to se moc těším...
úklid mě čeká jen v kuchyni - koupila jsem novou polici, tak ji musím složit a zabydlet (a vyházet starý bordel) ~;)
už jsme otestovali nealko punč, v čemž budeme pokračovat až do tří králů (a nealko svařák), občas ho říznem rumem ~t~
možná si uvaříme nějaký sladký likér ze salka... ~:-D
zatím žádný stres z vánoc nepociťuju, spíš si to tak pozvolna užívám a těším se... vidina dlouhatánského volna v kuse mě vyloženě těší ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.