| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nekupuju, nemám. Vánoční dárkování jsme víceméně zrušili. Někdy si koupím dárek - knihu pro sebe - to udělám letos, někdy koupím dárek - knihu muži, to letos neudělám. Nevím, ale už mi to dárkování přijde čím dál víc zbytečné a obtěžující, což mi za mlada nepřišlo, naopak.
Nebaví mě něco vymýšlet, něco dostávat a pak přemýšlet co s tím. Většina členů rodiny je ve věku, kdy maji všechno co kdy chtěli mít nebo si to koupí, když to zrovna chtěji. A děti mají krámů, že dárek je další zbytečný krám. Spousta starších lidí k tomuto věkem dospěje, zrovna tak různé oslavy už jsou pořád dokola. To je nevýhoda vyššího věku, že všechno už bylo tolikrát, že už člověk všechno kolikrát zažil. A taky si nechce otravovat život zbytečnýma starostma.
Jako s tím cukrovím, znám lidi, kteří pekli a už nepečou, protože je to neba. Mě to zatím ba, ale nikomu to nerozdávám, sežerem to sami v posteli a u kafe. Ať si každý upeče, jak to má rád.
Ale Vánoce mám jinak ráda, jsou to hezké přelomové a nostalgické svátky. I když taky věřím, že mě to časem přejde a budu chtít, aby mi všichni dali svátek.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.