Mně stojí za to jít k volbám a nemám s tím ani žádný vnitřní problém. Volím vždy tu stranu ke které tak nějak osobně inklinuju a ke které mám důvěru v to, že tuhle republiku povede dle mého správným směrem. Taky beru v úvahu jaké jsou v ní osoby či osobnosti a jak dalece s nima souzním.
Koho budu volit tyto volby je mi jasné, a po včerejšku, kdy jsem probrala volební strany a všechna ta prapodivná uskupení s jejich lídry a členy je mi to ještě jasnější. Odkládala jsem a odkládala, až mi zbyly dvě strany, z které jsem si vybrala tu mně milejší. Osobně bych nejraději volila strany dvě až tři. Škoda, že to nejde.
Mám ráda strany pravicové, s kultivovanými, vzdělanými lidmi, kteří umí mluvit a konat. No a že se občas něco nepovede
Já jsem prostě ráda, že žiju v týhle zemi (zatím), že můžu volit, že je tu široké politické spektrum, kde si každý najde to své. No a že se to tak nějak různě přelévá, ale zatím se to nepřelilo k velkému průšvihu. Pořád idealisticky věřím, že pravda a láska zvítězí ....
S vládou co byla teď jsem byla spokojená, byla reprezentativní, s prezidentem také, pro totéž. Takže volit jdu, jsem ráda, že se můžu alespoň tou částečkou jednoho hlasu podílet na své přítomnosti a budoucnosti.