| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mně stojí za to jít k volbám a nemám s tím ani žádný vnitřní problém. Volím vždy tu stranu ke které tak nějak osobně inklinuju a ke které mám důvěru v to, že tuhle republiku povede dle mého správným směrem. Taky beru v úvahu jaké jsou v ní osoby či osobnosti a jak dalece s nima souzním.

Koho budu volit tyto volby je mi jasné, a po včerejšku, kdy jsem probrala volební strany a všechna ta prapodivná uskupení s jejich lídry a členy je mi to ještě jasnější. Odkládala jsem a odkládala, až mi zbyly dvě strany, z které jsem si vybrala tu mně milejší. Osobně bych nejraději volila strany dvě až tři. Škoda, že to nejde.

Mám ráda strany pravicové, s kultivovanými, vzdělanými lidmi, kteří umí mluvit a konat. No a že se občas něco nepovede ~d~

Já jsem prostě ráda, že žiju v týhle zemi (zatím), že můžu volit, že je tu široké politické spektrum, kde si každý najde to své. No a že se to tak nějak různě přelévá, ale zatím se to nepřelilo k velkému průšvihu. Pořád idealisticky věřím, že pravda a láska zvítězí ....
S vládou co byla teď jsem byla spokojená, byla reprezentativní, s prezidentem také, pro totéž. Takže volit jdu, jsem ráda, že se můžu alespoň tou částečkou jednoho hlasu podílet na své přítomnosti a budoucnosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.