| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Takže díky všem !

Termix, to je dobrý nápad~:-D.. a nenapsala bys mi do e-mailu, na jakou šílenost jdeš?

Jinak si tu udělám takový soupis návrhů:
- koseni kosou. To není špatný nápad. Srpem umím, kosu jsem si vloni koupila, šlo mi to, ale mohla bych lépe. To by asi stačilo na jaře na 2h
- další řidičák ~:-D. No, to by mě asi bavilo dost, řídím dobře a rada. aAle to, co potřebuji umím, a na bagr nebo nakládák nepotrebuju. Jezdím s velkými dodávkami a nemám problém. Ale.. tohle uvazim :-)
- kurz vázáni květin. To mi taky už kdysi napadlo, kytky jsou můj koníček a nějaký vazby a ikebany si dělám už od mala, bavilo to mámu a možná mám na to nějaký cit .. no a pracovat v tom nebudu a to, co umím, mi stačí.
- kaligragie a kurzy tvůrčího psaní. Nad tím docela přemýšlím
- rada pecu, zkouším kdeco, to by mi asi bavilo s partou fajn lidi.. tohle taky zvazim. Vždy , když běží Pece celá země nad tím přemýšlím
- “kydat hnůj a zatloukat ohrady”… Ropucho rozumím, jelikož se v tomto prostředí pohybuju, tak spis to vidím na tu malbu :-)
- malování a zpívání to mi láká nejvíc
- šiti.. stroj mám, sem tam na něm něco udělám a docela bych se v tom posunula
- vyrábět pro vnoucka.. Koníčku jo, to určitě udělám, než zacne omalovavat, tak se to snad naučím ~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.