| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ropucho, mě tedy matika, fyzika a chemie nebavilo hned od začátku už na ZDŠ. Už v první třídě jsem mnohem raději četla a psala než počítala a to mi to ještě šlo srovnatelně. Jakmile jsme začali s a plus b v závorce na druhou, tak konec, vůbec jsem nechápala k čemu to je a ani mě to nezajímalo. Z dějepisu jsme na ZDŠ měli bezvadného učitele, který to uměl zajímavě podat a já už tak ve 12-13 propadla Jiráskovi. Strašně mě to bavilo. I když na gymplu jsme měli dost blbou dejepisárku, ale nestačila mi to zhnusit. V občance jsme měli v prváku mladého kluka, který nám předčítal Otu Pavla, takže vůbec nevím, co jsme se měli vlastně učit. Potom si pamatuju, že jsme se učili o statnim zřízení, politických orgánech a tak, to mě moc nebavilo, ale tak nějak jsem si říkala, že to jsou pochopitelné věci, narozdíl od matiky, fyziky a chemie. A ve čtvrťáku ta filozofie, sice ke konci už jen marxistická, ale předtím jsme začali od starého Řecka, úplně jsem se na to těšila. No a literatura v češtině a ruštině, to jsem hltala, strašně ráda jsem vždy četla a zrovna v těch letech nejvíc klasiku, takže jsem chtěla vědět všechno i o těch spisovatelích. Měli jsme úžasnou češtinářku. Na angličtinu jsme měli taky bezva kantorku, starší paní, která ale pobývala v Anglii, věděla toho spoustu a měla smysl pro humor. A já konečně začala rozumět těm písničkám!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.