| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě třeba Praha stačila 5 let během studia, jako fajn v té době, ale už tehdy jsem věděla, že navždycky bych to nechtěla. A nakonec jsem i tak z jednoho našich největších měst skončila v malé obci 40 km od krajského města, mého bydliště, protože jsme vyhodnotili, že buď budeme žít v malém panelákovém bytě se třemi dětmi (tehdy tedy ještě dvě), které budou sdílet pokoj, nebo půjdeme někam mimo a komfort bydlení bude větší. Dům jsme sehnali za hubičku včetně pěkného velkého pozemku, vzali jsme si hypotéku a postupně celý zrekonstruovali. Ve výsledku je to docela pěkné bydlení, kde má každý dostatek prostoru a soukromí a za prací dojíždíme, dnes, když každý má auto, to není zas až takový problém. Na stejný dům ve velkém městě bychom prostě tehdy nemohli ani pomýšlet a dodnes si myslím, že to stálo za to.
A i v naší obci je stále řada levných opuštěných domů. I když bytová krize to v posledních letech změnila a přišla sem řada mladých rodin, které dělají to, co tenkrát my, koupili si starý dům a postupně opravují. A říkají to samé, než v malém bytě, raději kus dojíždět a mít komfortnější bydlení. Třeba se na stáří do toho města člověk vrátí, kdo ví, ale asi nelze v mládí spoléhat na to, že jsem se narodil ve velkoměstě a musím si byt pořídit jedině tam.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.