| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Popíšu vlastní zkušenost, byť značně odlišnou, jde jen o ten vztah k rodičům. Rodiče si taky mysleli, jak mě děsně podporují (to si nekupuj, to nepotřebuješ"), jak se mi věnují ("na to se nehodíš/to je moc práce/to není pro holku/to je nevhodné") a před maturitou ze mě úplně šíleli, že si dávám přihlášky na divné obory a ne pro ně dost dobré školy. Tak jsem si vybrala obor, o kterém absolutně netuší, co by to mohlo obnášet, odešla do jiného města, našla si manžela a vrátila se do města rodného a prostě vím, že i kdybych ..... zlatý h..na, furt jim nebudu dost dobrá, furt mi budou radit a kritizovat.
Takže jim prostě sděluji jen sem tam něco, mají u nás dveře otevřené i co se týče vnoučat, ale již v 18 jsem se od nich trochu mentálně odřízla, aby mě jejich odsuzování a zpochybňování tolik nebolelo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.