| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kdyby byl Blažek jelito, tak by to byla podle mého názoru ještě dobrá zpráva. Ale moc se mi tomu nechce věřit, s jeho historií a pověstí. Já (možná stejně jako Blažek) vůbec nerozumím těm věcem kolem transakcí s bitcoiny a peněženkami apod. Ale už ten princip, že by nějaký takový chlápek odsouzený za obchodování s drogami chtěl dát "jen tak" (že prý pokání ~k~) státu miliardu a nic z toho neměl on sám a zřejmě ještě další osoby, to je pro mně tak neuvěřitelná pohádka, že vůbec nemůžu pochopit, že si Blažek, případně další osoby, které o tom věděly, mohly myslet, že tomu vůbec někdo uvěří.
Já mám pocit, že ty osoby, které se tak dlouho věnují všelijakým těm zákulisním pokřiveným vztahům, úplatkům, "kompru" a s tím sovisejícím "dohodám" (všelijací mafiáni, kmotři a bafuňáři ...), už žijí úplně mimo realitu a mají pocit totální kontroly nad vším a nějaké nepostižitelnosti, možnosti si dovolit a okecat cokoliv ... Viz Motol a další kauzy, které trvaly evidentně strašně dlouho a ti lidé si asi ani neuvědomili, že nic neroste do nebe a že to jednou prasknout musí ... Ale věřím, že když někomu stačí jen málo a nemlaská tolik, že různé menší "kšeftíky" opravdu dokážou vydržet dlouhodobě a neprovalí se.
Ale nedělám si iluze, že takoví týpci jsou jen v některých stranách - to jsou lidi, kteří chtějí moc a jdou tam, kde se k ní dostanou, nějaká ideologie je jim ukradená ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.