| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak tu máme skoro konec dubna, před námi 2x čtyři dny volna ať víte co si když tak půjčit:

Moje super směska, tento měsíc: vážné, nevážné, zajímavé, je jich víc, většina nešla přestat číst a musela se okamžitě dočíst, proto jich je tolik.~t~

Barbora Linke-Srdcem mojí babičky 1. díl (z Prahy 1939 a fakt se to čte samo)

Barbora Linke-Jménem mojí sestry 2. díl (hezky to na sebe navazuje)

Lucie Kunešová-Ztracena v čase (něco mohlo být napsáno líp, příběh rozhodně zajímavý, ale byla v telefonu, šlo od ní pohodně odejít a zase se vrátit)

Alena Schröder-Dívka v modrých šatech v podvečerním světle
(no konec jsem 3h vydejchávala, nečekala jsem ho a fakt jsem čekala jiný~n~, manžel ze mě nemohl, když mě viděl jak jsem byla rozčilená)

Linda Castillo-Pocit hanby

Jude Deveraux -Jak to mělo být (přišlo mi to jak kdyby to psal někdo jiný, rozhodně se mi to líbilo)

Kathryn Taylor-Dunmor Castle Stopy minulosti 1. díl(půjčte si to najednou,protože tak jak končí první díl, potřebujete mít okamžitě ten druhý, skvěle zamotané ~;))

Kathryn Taylor-Dunmor Castle V bouři 2. dil

Katharina Fuchs-Nový život 2. díl (první byl Dvě hrsti života) rozhodně zajímavé až šokující co se dělo po válce v Německu a Berlíně

Mirka Skočílková-Vesničanka (jo to potřebujete mít přečtený, donutí to člověka se zamyslet hlavně nad sebou)

Patricia Wilson-Ostrov tajemství(teda tu knihu nikdo v nakladatelsví nečetl, jinak by na to nenapsal romance, půl knihy potřebuje člověk spíš kapesníky, opět jedna z knih, kterou držíte a říkáte si, to jako vážně, proč? co z toho měli? ta historická část je zajimavá a velmi podobná s Itálií)

Lucie Kunešová-V náruči pomsty ( možná i lepší než ta první)

Katharina Fuchs- Vteřiny života (někde tvrdí, že je to třetí díl, ale není, kdyby to někdo četl, tak to nenapíše, žádná postava se neopakuje, jen je to z Berlína, dvě dívky dva příběhy, končí to dnem postavením zdi v Berlíně)

Magdalena Mintová-Falešný román 1. díl (chcete si zlepšit náladu, tak to je přesně na to, hrdinka je tak divná, že větší mimoň být nemůže~t~ )
už jsem si v knihovně objednala ten zbytek k tomu, jen mi ho nikdo zatím nedal do verbisboxu~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.