| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jéminenku, len to prosím nie! Keď sa zbudím, nechcem ani zvuky, natož dotyky. Keby sa v tej chvíli začala ku mne túliť (keby túliť, obtierať sa!) mačka, tak mám ten štart ešte horší než normálne.

Inak, holky, mám asi problém - každú noc (okrem Velkonočnej nedele, to som, výnimočne, po dllhej dobe, nemala žiadne hororové nočné kino) sa mi snívajú samé prúserové sny. Ráno som z nich viac či menej zničená - podľa toho, o čo konkrétne šlo, i keď princíp je vždy rovnaký - niečo zabudnem, stratím, prídem neskoro, nesplním to, urobím nejaký průšvih, je v tom chaos, bezmoc a proste to celé smrdí.
Týka sa to práce, školy (bývalých škol i tej súčasnej) a dokonca i športu, ale to som sa už musela z toho smiať - dnes v noci - prihlásila som sa na X Terru. Najprv som stratila štartovné číslo a vystrelila bez neho.
Behala som do kopca (na Štrbské Pleso ~t~), v botách som nemala žiadne ponožky - aby som mohla hneď skočiť na plaveckú disciplínu. Sekundu na to mi došlo, že moja hobby kategoria je od plávania oslobodená, a tak som sa zbytočne mordovala náročným behom bez ponožiek.
Potom som sa ztratila v horách. Bola som hotová, neštastná. A hladná, a smadná. Tak som si z batůžku chcela vybrať občerstvenie. Keď som ho otvorila, zistila som, že som si vzala špatný batoh, a že v ňom nemám nič do zobáku, ale pyžamo a zubnú kefku. Omylom som si vzala iný.
Som to vravela MM-ovi a ten len poznamenall, že mám byť rada, "že nebylo i plavání, ptz hned jak by jsi vylezla z vody, tak by jsi zjistila, že tam nemáš kolo."

V tú Velkonočnú nedelu sa mi snívalo, že sa mi v tomto mojom požehnanom veku narodil malý chlapček, to bolo krásne. Ale predtým a odvtedy zas len samé prúsery ~7~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.