| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ropucho, také jsem to dlouho považovala z zvrhlé. I měření si kroků a hlídání se. Můj prostřední syn je ale takový badatel a pořád nás doma analyzuje. Jakmile se začnu trochu cukat a bobtnat, že jsem unavená a "nikdo" "nic" a "nikdy", tak to mám hned jak bumerang. Nasadil mi nejdřív svoje hodinky, pak do mne začal vandrovat skrze mé večerní kávy a ponocování, nakonec jsem dostala od Ježíška své vlastní hodinky a mlejnek na kafe. Mne nebaví ho mlejt a máme jen zrnkovou kávu, tak že když večer přijdu domů, nikdo mi kafe neumele, tak si ho nedám ~:-D. Učím se, že všechno nemusí být hned a dětem nevadí, když nemají vyžehleno. No, že není navařeno se dá přežít, když je alespoň nakoupeno nebo se pospojujeme a oni i nakoupí. Pořád se učím, že všechno nemusím dělat sama, jen stačí říct třeba včas, že něco nestíhám nebo mám svůj vlastní program.

No, vrací se mi, jak jsem do dětí pořád vandrovla. Dříve kroutily oni očima nade mnou a dneska se to otočilo ~t~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.