| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zajímavý, že je nadpis "rychlost pohybu" a je to o petkách ~:-D
Zrovna dneska jsem před příjezdem firmy na opravu čerpadla uklízela z jídelního stolu prázdnou petku, kterou tam starší syn nechal včera válet, abych mohla dát čistej ubrus a nachystat, kdyby si pánové chtěli dát u stolu kafe. Petka mě teda nijak nerozvrkočila a v klidu jsem ji vyhodila, se mi zrovna nechtělo nechat prchlivost cloumat svým majestátem. Ale někdy, někdy se klidně nechám pořádně zacloumat! A pak tu vztekle hledám pachatele čurbesu, aby si to laskavě vyhodil sám ~t~

Petky máme doma pořád, v podobě dvou až tří šestibalíků minerálek, jako zásobu pitný vody. V naší obci jsou vodní výpadky vcelku častý, tak tu udržuju trvalou zásobu, aby bylo kdyžtak na pití a vaření. Navěky ta voda nevydrží, tak občas z minerálek nějakou odeberem na vejlet a když zmizí postupně šestice, dokoupim novej balík.
Ovšem synova dnešní petka byla mimo program, tu si přitáh a nabordelil sám :)

Nádobí na stole mi obecně moc neva, seberu ho najednou a rovnou poskládám do myčky. Svym způsobem mě víc otravuje, když to po sobě sice všichni odnesou do kuchyně, ale roztáhnou po celý lince na všemožný místa beze špetky prostorovýho vnímání a pochopení kuchyňskýho tetrisu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.