| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Připadám si ve svým věku KONEČNĚ přitažlivá ~:-D Není mi teda ještě přes padesát, ale mám každopádně k padesátce blíž než ke čtyřicítce :) Většinu života jsem si připadala nepřitažlivá, v mládí vysloveně ošklivá (pravda je, že jsem to doma poslouchala horem dolem, tak holt jsem to brala jako danost), a ačkoli dneska na fotkách vidim, že jsem byla hezká, tak hezká si přijdu až teď :) A teda přitažlivá taky, jelikož jsem sama překvapená, že nějak přitahuju ~t~ Jakože rozhodně zažívám citelně víc mužskýho zájmu než dřív. A je to milý :) Až na jednu pozoruhodnou nabídku šlo zatím ve všech případech o zájem galantně vyjádřený, takže mi to nezpůsobuje rozpaky a dělá mi to radost :)

Oblíkání s tím nemá co dělat, oblíkám se celoživotně hodně proměnlivě, oblečení vnímám jako komunikační prostředek, druh jazyka, a v různejch chvílích mám chuť "mluvit" různýma jazykama. Takže mám oblečení od rozvernejch barevnejch kolovejch sukní, přes skautský lesní hadry, batikovaný věci s vlastnoručně vyráběnýma dřevěnýma a kamennýna šperkama... až po až poněkud starodávné (často ze sekáčů) sukně a kabáty z kvalitních vlněnejch a hedvábnejch látek, ke kterejm mám modelový klobouky na míru... a jak se mi zrovna uzdá, tak se oblíknu :)

Jestli bude mít přitažlivost nějaký trvání, nebo nebude... je mi nějak jedno :) Nic pro to nepodnikám. Teď je to roztomilý, když to zmizí, přijde něco jinýho, třebááá...charisma? ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.