| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V lese bydlím, nebojím se, nebojím se ani sama doma jak někdo psal, to bych opravdu nemohla bydlet v tomhle místě. Za mlada jsem utíkala do lesa na čundry a občas i na víkend sama, nebála jsem se. Teď už jdu večer maximálně podél lesa se psy na louku nebo po silnici 4 km dědinou když se potřebuju pohnout, přes den není čas a donutím se. My jsme spíš rekreační oblast, nejsou tu chodníky, tu a tam se svítí v okně a jinak je kolem les, za tu hoďku potkám max jedno, dvě auta, člověka málokdy a jediné, z čeho mám strach je, když jsem blbá a zapomenu čelovku, abych se nepřerazila v místech, kde nejsou světla. Párkrát jsem spala na zahradě, člověk pozoruje večer netopýry a světlušky, v noci tu houká výr a štěkají srnci, zvířata jdou k vodě, les ožívá. Mám to ráda ale je pravda, že loni jsem to nezvládla ani jednou, maximálně jsem večer seděla potmě venku dlouho do noci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.