| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My vánoční výzdobu uklízeli 5.ledna, protože jsem měla volný víkend, pak už by na to nebyl moc čas a energie. Stromeček je odstrojený a aktuálně čeká v chladné předsíni, až se trošku oteplí a dáme ho i s květináčem ven. Loňský nevydržel, ale ten letošní byl pěstovaný v květináči (kupovali jsme v OBI) a teď nedávno začal nahoře vyhánět nové výhonky:-). Sklidila jsem i ostatní vyloženě vánoční výzdobu, nechala jsem tu zimní, která tu bude až do jara, než vyndám zase tu jarní. Takže máme venku u dveří "stromečky" v květináčích udělané z větví (bez ozdob), na balkóně zimní truhlík, na oknech a skle vchodových dveří bílé vločky a hvězdičky a pár zimních dekorací uvnitř. Jedny neutrální světýlka na okně. Syn si v pokoji ještě malý umělý stromeček nechal.
Pro mě Vánoce končí kolem toho 6.ledna, pak už mám takové období zklidnění (doma i v práci), doma dělám jen to nejnutnější a je to pro mě taky období, kdy vždycky začínám vymýšlet, plánovat a objednávat jarní a letní prázdniny. Masopust nijak neslavíme, ani neděláme žádná speciální jídla apod. Únor je pro mě ve znamení jarních prázdnin se synem a taky už vyhlížím jaro, obvykle u nás v únoru už vylézají sněženkya talovíny. Začínám plánovat, co dám za kytky a plodiny na balkón a vysazovat první semínka. V březnu už mám pak vyloženě jarní náladu, debordelizuju domácnost a okolí domu a těším se na zabydlování balkónu a terásky na zahradě.:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.