| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Buřte,

běžela jsem v úterý z práce domů za světla - začal tát sníh a neb se cyklostezka neudržuje, tak jsem přiběhla domů mokrá, zaflákaná, ale byla jsem ráda za světlo. Ve středu jsem "běžela" ráno do práce a tušila jsem, že to bude namrzlé, byla jsem trochu naštvaná místy za 13min na kilometr, ale jak mě ve čtvrtek bolelo úplně všechno, jak jsem hopkala po tom ledu?! - jako už jsem to cítila, když jsem ve středu se zvedala na oběd :-). Tak že nakonec fakt dobrá posilovna, bolely mě i svaly/úpony kolem nártních kůstek~t~.

Pás jsem také zkoušela, ale pro mne to prostě není. Mě to v domě nebaví. Máme doma třeba ergáč se silničkou, ale mě nebaví šlapat a koukat u toho do zdi nebo na seriál.
Co se tu nechám vyhecovat, když píše Beat a další, že si doma zacvičí, tak se snažím také se hecnout si zpevňovat postavu. Máme doma 1000 a jeden rozměr různých gum a míčů, žebřiny, činky všchno možné, ale z indoor sportů mě baví jen plaváni ~t~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.