| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

umím a neumím ~:-D
cíleně "koukám" v rámci očisty mysli, třeba v práci, když si jdu ohřát oběd nebo udělat kafe, stoupnu si k oknu a zírám na protější živý plot a keř a trávu, někdy na větve stromů nebo na ptáky... to je takový lehounký trans, kdy mě z něj snadno vytrhne zvuk mikrovlnky, nebo naopak ticho kávovaru - je to úleva pro oči i pro mysl...
pak dokážu nekonečně dlouho zírat na vodu - řeka, vodopády, potok, moře, nebo klidně i rybník, stačí, když se aspoň trochu hýbe... podobně funguje tráva nebo stromy...

no a "neumím", to je když občas upadnu do jakéhosi transu, kdy se sama ztratím v myšlenkách a úplně vypnu okolí, to se mi stávalo hodně v dětství a pubertě, pak to nějak přešlo a zase se to vrací, nevím, jestli to třeba "vypnul" mateřský pud a teď jak jsou děti velké, tak nepotřebuju být na příjmu pořád, ale každopádně je pro mne pak těžké se z toho transu zase vymanit, obvykle nevidím, neslyším, naštěstí teda se mi to děje jen ve chvílích klidu :-) (ne v práci nebo v autě ~;))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.