Termixi, výčitky že se máš dobře jsou blbost. Navíc už i z toho pohledu , že značně dobročiníš. Což by bez toho nešlo. Já spíš nevím, zda je opravdu nutné takto dřít, kašlat na své zdraví i volný čas. To mě u tebe děsí dlouhodobě. Jinak v diskuzi tady i jinde už milionkrát padaly konkrétní věci - dostupnější obecní bydlení. Lepší úprava vztahů - pronajímatel, nájemník. I taková dostupná doprava dělá divy. Efektivní vzdělávání i pro děti z nových poměrů. Sociální práce. Já nevím, ale budeme se tvářit, že nic nemá řešení a nic nemá cenu? Proč?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.