Dano, EET nic nezachrání. Najdi si jak málo se tím vybralo, někde jsou takové tabulky. Dokud to fungovalo a taky kolik, spotreboval provoz toho EET od státu. To jsou snad ještě horší čísla.
Navíc I já mám 90% přes bankovnictví, tudíž nejde nic ulít ( nevim proč si lidi pořád mysli, že člověk nic nedani) jak má někdo pořád představu, že to pomůže je fascinující. Co podnikatel to zloděj. To je prostě strašný, ta nalepka.
Třeba já jsem zdaněná až až.
Strašně mi tenhle přístup vadí.
A i když stojím na jarmarku, mám terminál. Takže to neřeším. Teda pravda je, že 120 prodejců a v tom největším šrumci se mi to nechtělo připojit, ale trvalo to chvilku. Moc stejných terminálu na jednom místě.
A už to vidím. Kdyby to bylo státní. Tak to o adventu padne a nezvládne to dny kdy se rozsvící smrky. Jak slavné stavební digitalizace. Ono se stačí online danit v OZP. Vyplňuju to vždy v 4h ráno. Jinak je to měsíc přetížené.
To je to proč je k tomu takový odpor. Jo jde vypsat tu speciální účtenku, ale musíš si nahřívat propisku.( držet ji v bundě v kapse, ještě lip v mikine pod bundou)Když mrzne, tak ji stačí 3 minuty a nepíše i když byla v kapse a fix se na to nehodí. Nepropíše pořádně ty účtenky. Jenže to by ty co to vymysleli, měli být trochu v obraze. Teoreticky to řešit umí každý.
Nechci EET, už jsem jeden terminál v mraze odrovnala. Něco tam premrzlo a umřel.
A tohle by bylo podobné zařízení.