| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tatramelko, úplně jsem se při čtení dojala. Mno~x~.. chápu, dcerka je ještě hodně mladá.~s~. Jak to máš do Phy daleko? To je moc dobře, že za ní jezdíš.

Já měla děti doma do 23 resp, 25 let jejich věku a bylo to tak nějak fajn pro všechny, že nešly ani moc brzo, ani úplně extra pozdě. A tím nemyslím vzhledem k nějakému srovnání s někým jiným, nebo "pravidlům", ale tak akorát pro naší rodinu. Bylo mi smutno, ale nějak přirozeně a poměrně krátce. A měla jsem taky radost, že se jim daří, jdou tam, kam se těší a často se vrací. Nejvíc mi asi chybí doma děti v tom, aby jedly to, co udělám.~:-D Protože taky ráda vařím a peču.~:-D Takže jim to pořád balím do krabiček, když dorazí, nebo se někde setkáme za jiným učelem, a k tomu jim vezu buchty. Jeden potomek bydlí směrem, kterým jezdíme na chalupu, takže to se tam vždy stavíme se zásobami proviantu. Ony jsou nadšené a já taky. Mně tohle jako mladé chybělo, nikdo mě nezásoboval ničím.

S tím střídáním pohybu to mám taky, některou zimu chodím hodně plavat, jindy méně. Pilates, jogu mám taky ráda. Vlastně všechno mám ráda.~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.