| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zasjaj psouni jsou tak trochu spíš problém. Aktuálně máme dvanáctiletého hluchého geronta a tříleťáka borderteriéra, kterého máme ani ne rok a je to zdrhač, nejsme schopní ho naučit poslouchat. Takže v okamžiku, kdy místo výšlapu po okolí s tím, že psi se tak nějak přidají, když chtějí, protože umí poslouchat a doma bydlí 5-7 lidí a v podstatě několikrát za den jim někdo nabízí procházku (to bylo dřív, děti doma a velcí, vychovaní psi) dnes procházka se psy znamená psi na vodítku nebo stálý stres, že jeden zabloudí a druhý zdrhne, nejlépe na vlakové koleje. Péči o ně z 99 procent převzal manžel, navíc starý pes už odpoledne není moc ochotný k procházkám, takže oni chodí na hoďku dvě ráno - to v týdnu já musím většinou z domu a o víkendu buď taky nebo spím. Touhle roční dobou je to ještě víc na pytel tím, že jsem šeroslepá a večer tady můžu tak po silnici, která je osvětlená. Manžel nahodí čelovku nebo když svítí měsíc ani to ne a jde klidně do lesa. No a protože psi jsou jen na manželovi, tak když natáhnu bundu a obuju pohory, zní okamžitě otázka: a psy vezmeš? Nebo alespoň mlaďocha, který by pohybu potřeboval víc, než teď má? V tom okamžiku se z procházky stává povinnost, nebo jak to mám říct. Máme teď přímo v domě dvouměsíční vnučku, doufala jsem, že budeme šrádovat s kočárem, ten nezdrhá a neječí na kohokoli kolemjdoucího. Ale nejsme nějak schopni se sladit, když je "venčící" čas, většinou nejsem doma.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.