| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Buřte, tak každý to dělá, jak myslí. Kdyby mi děti vyžíraly velké a nepřehledné množství zásob a komplikovalo by mi to třeba vaření nebo finanční situaci, určitě bych to nějak řešila. U nás je schopen půl kila sýra na posezení sníst jenom manžel, ale ten to udělá v situaci, kdy je sýra dostatek (a zase doplní, co snědl), děti takové záliby nemají. Ty spíš snědí čokoládu nebo zmrzlinu, ale ani s tím to nepřehánějí a jsou hubené, takže to nijak zvlášť neprožívám.
Naštve mě maximálně, když si nakrájím zeleninu do nějakého vaření a než přijde čas na to, ji do jídla přidat, tak zjistím, že toho půlka z misky zmizela zásluhou manžela a/nebo syna, kteří "prošili kolem" a můžu krájet znova. Že by si vyndali celou papriku nebo mrkev, to ovšem ne ~;)
Myslím, že zruba mám přehled, co jedí a případně to ovlivňuju - nutím víc ovoce, snažím se vymluvit sladkou večeři po sladkém obědě a tak ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.