Neumím si představit tam nechodit, nám automaticky rozdali přihlášky a šli jsme. Jen jedni rodiče nesouhlasili a jediný spolužák nechodil s námi, bylo to divný. Moje máma byla učitelka, asi by si nemohla dovolit odmítnout. Pro mě to byla další povinná školní družina nebo tak, měla jsem radši pěvecký a taneční kroužek. Ale mě by nebavil ani dnešní skaut.
V SSM jsem byla od prváku, přišel člověk a rozdal nám přihlášky, nikdo si nedovolil to nevyplnit, ale tam byla aspoň sranda, družební víkendový akce s chlapci a diskotékou zdarma. Normálně by nás rodiče na něco takovýho nikdy nepustili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.