| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky, sorry, já mám dojem, že tu chvílemi popisujete filmový scénář. Děla se spousta svinstev. Spousta zničených životů. Ale...zase se mi nelíbí devalvace všech životů na , já nevím, ponuré a zaprodané. Nevím, jak to napsat. Tady nebyl národ deprivovanych, nešťastných, hluboce zoufalých lidí. Lidi žili přece spoustu běžných radostí. V kulisách komunismu, samozřejmě. A v těch běžných starostech, nebo větších starostech, byly prvomájové průvody leckdy jen povinný opruz, že kterého se prostě zdrhlo, jak to šlo.
Asi neumím konkretizovat tu myšlenku. Prostě síla běžného lidského života, se všemi radostmi i starostmi, si nezaslouží být zařazena do kolonky "strašné".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.