| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A on nemá na to, aby si koupil pračku ? Mám dojem, že ji jde koupit třeba za 8 tisíc a na splátky, příp. půjčit si 8 tisíc lidé často mají možnost, od kamaráda, rodiny. A kupovala jsem i pračku z druhé ruky asi za 2 tisíce (musím tedy říct, že už bych to neudělala, špatně ždíme). Myslela jsem, že to podstupuje (praní ve veřejné pračce) třeba kvůli místu... ale vlastně nevím, proč lidé perou jinde než doma. Zvláště v cizině. Mě to právě přijde šílené, někam něco nosit, čekat na to a ještě, jak píšeš, je to drahé. A teď jsem četla kolik bohužel musí platit lidé za pračku na ubytovnách, tam chápu, že lidé nemají na to koupit si pračku a stěhovat se s ní příp. jinam, je to bohužel (celý systém ubytoven) dost smutný. Ale to snad není případ Tvého kamaráda, že by bydlel v Praze dlouhodobě na ubytovně. Jestli ano, tak by mne i zajímalo, jak se mu tam bydlí, co plánuje apod. Celý ten systém přípsěvku na bydlení a ubytoven, kdy potřební lidé bydlí a platí za pokoj na ubytovně třeba 18 tisíc (za to se pronajímá hezká zrekonstruovaná garsonka s pračkou a kuch. linkou v Praze) mi přijde hodně smutný.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.