Přidat odpověď
Lenko, ale já nebudu platit za lepší péči, ale za tu samou, jako dosud, úplně obyčejnou, plně hrazenou pojišťovnou. A nic si vybrat nemůžu. To, co prezentují jako nadstandard žádný nadstandard rozhodně není. Objednávají na čas, který ovšem se dodrží "podle toho, jak to vyjde", což zrovna na gynekologii považuju za normální s ohledem na to, že nelze vyloučit akutní případy, které nabourají časový plán, s tím jsem jakž takž smířená. Považovat za nadstandard "krátké objednací doby v akutních případech, protože lékaři se zastupují", považuju za výsměch. Tu ordinaci provozuje společnost, lékaři jsou tam zaměstnaní (na malé úvazky) a střídají se tam, takže jaké "se zastupují". To už bych spíš považovala za nadstandard, že můžeš jít kdykoliv k jednomu lékaři, na kterého jsi zvyklá ... To už bych snad líp nesla, kdyby napsali napřímo, "heleďte, prostě pojišťovny platí málo, my chceme víc, zaplaťte nebo jděte jinam". Ale ten výčet "nadstandardů" mě rozčilí ještě pořád pokaždé, když si na to vzpomenu ...
Předchozí