No a je tu konec října, než se člověk vzpamatoval:
Debbie Macomberová-Penzion Růžový přístav
Jules Wake-Trable s láskou (no docela zajímavě vymyšlený příběh- stalking, jelikož se nedávno něco podobného dělo v okolí, tak mě to až tak nepřekvapilo)
Linda Castillo-V moci zla
Michaela Grünigová-Rodinný hotel-3. díl (teda odehrává se to v 1928-1938 a je to přímo děsivé co se dělo v Německu,hezky popsané)
Jules Wake-Notting Hill pod sněhem (to jsem měla v telefonu pro čekání kdesi , nenáročné čtení)
Rachel Givney-Tajemství mého otce
Linda Castillo-Do posledního dechu
Terry Hayes-Já, Poutník (to máte od manžela)
Maria Nikolai-Sága od Bodamského jezera - díl 2
A teď teda času moc není, čekají mě další dva jarmarky: 10.11. 2024- Martinské trhy Hradec Králové: v budově Adalbertina
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.