| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Silvie, bohužel to s těmi lákadly fakt funguje - přiláká to lidi, kteří by "jen tak na hory" nebo "jen tak do lesa" nejeli. Já byla v šoku, když kdysi moje kolegyně, která jezdila s dětmi akorát tak jednou za rok na týden do kempu, kde se placatili u vody a hráli badminton a maximálně hledala jiný podobný kemp, se najednou splašila "jé v Jánských Lázních je stezka v korunách stromů, tam musíme jet" - přičemž zbytek Krkonoš už ji nijak nezajímal. Nakonec teda myslím nevyrazili ani na tu stezku, ale třeba moje sestra to má trochu podobně - čím je nějaká atrakce dražší, tím spíš tam vyrazí a to třeba přes půl ČR jen kvůli tomu. Kdybych ji lákala, ať se s námi jede projít pár km do lesa, tak bude "hrozně unavená" ~:-D Já tedy na jedné stezce v korunách byla (na Lipně, slíbili jsme to před lety dětem jako hlavní atrakci týdenního pobytu na Šumavě), jako nebylo to špatné, ale žádné oslňující zážitky natož dosud nepoznané vědomosti jsem si odtamtud nepřinesla (takové informaco o lese, co tam jsou, se člověk dozví skoro na každé naučné stezce, pokud to náhodou nevěděl už dávno). A dokonce jsem se ani nesjela na toboganu, mám v těch trubkách klaustrofobii ~;) Byla tam tedy docela pěkná vyhlídka do Německa, to zase jo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.