Přidat odpověď
můj první byl bez časovače (ale to je taky snad dvacet let) - takže aby sám vypínal. Vaříme v tom spoustu věcí, různé omáčkové věci, ale třeba i španělské ptáčky. Výhoda je v tom, že to člověk zapne a může si jít dělat něco jiného. Od zapnuté trouby bych si třeba netroufla odejít, od hrnce ano. Další výhoda (ale to je i typem jídla, které se v tom vaří) - že třeba když čekáme děti domů z univerzity, tak je jedno, jestli přijedou o půl hodiny dřív nebo později - jídlo je teplé a hotové.
Když byly děti malé, tak jsem to používala hodně - situace, že jsme šli odpoledne ven a po návratu byla HNED večeře (a nemusela jsem vařit s ukňouranými unavenými dětmi) - teď už asi míň, používáme ho tak jednou týdně (ale taky jsme teď většinou s manželem jen dva, tak to s tím vařením až tak nepřeháníme)
Předchozí